Spirituele en complementaire iriscopie


"De iris van het oog weerspiegelt op een intrigerende wijze het pad van de ziel.


                                                                     Hans Thijssen, hoofd Rayid Nederland 
Vind jij het fijn om veel meer over jezelf en anderen te weten te komen en te begrijpen?

Wil jij meer zicht op je zielenpad ?

 

Kom dan naar deze lezing!

 

Lezing  “Spirituele Iriscopie.”

 

Deze avond gaan we kennis maken met wat er allemaal in het oog te zien is over je aanleg, talenten, over relaties en je creatieve kanten, hoe je omgaat met emoties en waar er valkuilen zitten. Ineens zul je jezelf (en je eventuele partner, kinderen, familie) beter begrijpen. De wonderlijke wereld van de irissen zal je deze avond versteld laten staan wat er allemaal te zien is en hoe prachtig dit is. In de ogen zien we erg veel verschillende structuren.  Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties gaan we uitleggen.

Zou je ook willen weten wat je oog je allemaal te vertellen heeft? En hoe je in verbinding met je hogere Zelf kunt komen?

Kom dan genieten van deze avond. Via beelden wordt alles verhelderd en gaan we ook onze eigen ogen ‘ontdekken’.

Met zijn 25 jaar ervaring is dat in goede handen van Hans Thijssen, natuurgeneeskundige en acupuncturist en gespecialiseerd in de spirituele iriscopie.

 

In de pauze van de lezing kun je, tegen een vergoeding van € 7,50, foto’s van je ogen laten maken. Deze worden dan binnen een week naar je toe gemaild. 

  

Doel: kennismaking met de spirituele iriscopie en ontdekking van je eigen iris.

Doelgroep: iedereen die meer over zichzelf en de spirituele iriscopie te weten wilt komen.


Over Hans Thijssen (1956)


Sinds jaar en dag ben ik in de gezondheidszorg werkzaam. Eerst als fysiotherapeut en al snel als acupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut. Door mijn grote liefde voor de inzichten die de uit Amerika afkomstige Rayid (irisinterpretatie) methode brengt, heb ik talloze workshops en nascholingen gegeven en duizenden ogen mogen 'lezen'. In klein verband, maar ook op hoge school In-Holland, als nascholingen voor beroepsverenigingen en in samenwerking met diverse opleidingsinstituten.


Ik ben medeoprichter en jarenlang hoofddocent geweest van de eerste Bowen opleiding in Nederland en heb ik het voorrecht gehad om talloze lezingen hierover in Nederland, Duitsland, Engeland en België te mogen geven.


Verder ben ik geschoold als Reiki master(Nederland en Nepal), Pranic Healer (Nederland en Nepal) en Magnified Healer. Ik zie vaak aura's en ben persoonlijk bekend met veel zgn. paranormale verschijnselen, die echter voor mij natuurlijk zijn. Daaruit is een eigen healingsvorm ontstaan die de ziel beter met het lichaam verbindt.


Het werken vanuit het hart en de nieuwe dimensies staat bij mij centraal en zie ik als kern van alle trajecten en workshops.


Locatie:           Asmara Centrum | Villa Flora |  Hoofdstraat 55 | 2181 EB Hillegom (zie routebeschrijving hier)

  

Wanneer:       woensdag 22 mei 2024

 

Tijd:                 20.00 uur tot 22.30 uur (inloop v.a. 19.30 uur)

 

Bijdrage:         € 20 ,- graag contant voldoen bij binnenkomst


                          Eventueel bijkomende kosten:

                          vrijwillige aanschaf van het leuke boekje

                          'wat het oog onthult' door Denny Johnson á € 9,95.
Tijdens de pauze van de lezing kun je foto's van de iris laten maken, de kosten daarvan zijn € 7,50. De foto's worden dan digitaal naar je toegestuurd.


Aanmelden:    http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html

 

Telefonisch:     0650 524 386      

 

Of mail ons:   info@asmaracentrum.com                                                             

 

<< Terug naar            Evenementen