Laatst verzonden Nieuwsbrief

of nieuwsbrief aanvragen


(De nieuwsbrief is altijd weer opzegbaar)


Asmara Centrum verzendt met enige regelmaat haar nieuwsbrieven of wanneer daar aanleiding toe is. Er is dus geen vaste periodieke verzending.
Hieronder zie je de onlangs verstuurde Nieuwsbrief

                                    

                                 

                                 V

                                 V

                                 V

                                 V

                                 V


 

 

 
 
 
 
 


  Nieuwsbrief Asmara CentrumDe lezing van de Clintel Kamer Hillegom in samenwerking met Asmara Centrum die op 13 februari j.l. in Villa Flora te Hillegom heeft plaatsgevonden was een groot succes. Er kwamen maar liefst 90 geïnteresseerden naar deze lezing en de reacties waren buitengewoon positief en vol lof naar de sprekers toe. Het werd voor velen inzichtelijk hoe het nu precies zit met het beperken van fossiele brandstoffen die de regering aan banden wil leggen en de alternatieven die de regering wil uitrollen.


De inzet van alternatieve energiebronnen is bij lange na nog niet voldoende om aan de totale energiebehoefte in Nederland te voldoen. Het elektriciteitsnetwerk blijkt onvoldoende capaciteit te hebben om stroom te transporteren. Ook het salderen (terugleveren) van opgewekte stroom blijkt vooralsnog een groot technisch vraagstuk.

In de toekomst blijven we aandacht geven aan deze problematiek en Asmara Centrum gaat wellicht later nog eens terugkomen op dit onderwerp.


De komende tijd mag Asmara Centrum jullie een aantal zeer boeiende lezingen aanbieden van sprekers/sters die er nu meer dan ooit toe doen. Alle info staat hieronder.

Tijdig aanmelden is wel zo prettig zodat wij weten op hoeveel mensen we mogen rekenen.   Lezing Saskia BosmanBuitenaards leven-waar zoeken we naar?


Is er leven elders in het heelal?

De astrobiologie zoekt naar buitenaards leven en naar de geschikte omstandigheden ervoor. Dit gebeurt zowel in ons zonnestelsel als erbuiten. De meeste astrobiologen gaan uit van levensvormen zoals we die op aarde kennen. Zijn totaal andere levensvormen ook mogelijk? Hoe kunnen we die herkennen? Zijn ze al op de Aarde terecht gekomen? Hoe staat het met de zoektocht naar intelligent buitenaards leven? Hoe communiceren ze? Met technologie? Telepathisch?

Met Lichttaal?

Deze lezing gaat ook over vreemde microben, gevonden in de ruimte, ‘aliens’ (andere intelligente levensvormen) op Aarde, in het heelal, in andere dimensies en op andere tijdlijnen. Verder over kunstmatige intelligentie, het heelal als een mogelijk super computerprogramma (Matrix), waarin we leven versus kosmisch bewustzijn, liefde en dimensies voorbij ruimte en tijd. Het gaat ook over vermeende contacten van oude culturen en van hedendaagse regeringen met buitenaardsen en over geheime ruimtevaart, evenals pogingen van burgers om in contact te komen met buitenaardsen (extraterrestrials) en met wezens van voorbij onze ruimte-tijd dimensies (ultra terrestrials).
Over Saskia:


Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog en bewustzijnstrainer in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.


Locatie: Asmara Centrum | Nassaupark 7 | 2161 KK Lisse

(zie plattegrondhier)

Wanneer:Zaterdag 11 maart2023

Tijd:14:00 – 17:00 uur

(inloop vanaf 13.30 uur, event. uitloop tot 17:30 uur)


Bijdrage:€ 20 ,- (inclusief koffie, thee en een traktatie)

(graag contant en gepast voldoen bij binnenkomst)


Aanmelden:https://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.htmlLezing Désirée RöverTot ons genoegen kunnen wij een presentatie aanbieden vanDésirée Röver.

Zij is bekend als medisch research journalist,

auteur, internet radio en TV-host, en is het meest bekend door haar onderzoek naar de werkelijkheid van vaccinatie.

Ze zag het bedrog en de manipulatie door de heersende macht steeds breder worden, het heeft er immers alles mee te maken.


De titel van deze lezing is:


"Sexualiteit wordt gebruikt als wapen van Maatschappelijke ontwrichting"


Wanneer ouders liefdevol en met respect met elkaar omgaan, is dat het ‘model’ dat kinderen kunnen opslaan over hoe een hechte relatie eruit ziet.
In de buitenwereld komen die kinderen in feite terecht in één grote pornovoorstelling. Films, televisieprogramma’s, reclames, tijdschriften, muziekvideo’s…
Alles is doordrenkt van platte en zelfs gewelddadige seks.
Ook op school zijn zelfs kleine kinderen niet meer veilig: seksuele voorlichting lesprogramma’s — die met misplaatste en ondermijnende vanzelfsprekendheid de ouders passeren — bespreken alleen technische aspecten, terwijl het woord Liefde schittert door afwezigheid…


Seksualiteit is een sacrale gift van Moeder Natuur, even subtiel als wijs gericht op instandhouding van de soort. Ieder intiem contact tussen twee partners heeft daartoe gevolgen in de hersenarchitectuur van beiden.

Ouders van vandaag zijn ook slachtoffer van de schade van de seksuele revolutie. Voor hen, en voor het veilig stellen van de seksualiteit van hun kinderen geldt: Kennis is macht! Wat zijn de gevolgen voor individu en maatschappij van al deze dis-informatie en valse programmeringen?Wie zijn de daders en aanjagers van deze mensonterende agenda, en wat kunnen wij doen ter verbetering en herstel.?

Deze presentatie reist langs de vele verschillende maar samenhangende aspecten van het verschil tussen seks en liefde. Een onderscheid wat nog maar weinigen kennen.

Wil je meer weten over de biografie van Désirée Röver klik dan op deze link.


Locatie: Asmara Centrum | Nassaupark 7 | 2161 KK Lisse

(zie locatie Lisse hier)

Attentie: bij grote deelname verplaatsen wij de presentatie eventueel naar Hotel Flora te Hillegom

Belangrijk is dat je je tijdig aanmeldt zodat we weten op hoeveel personen we mogen rekenen


Wanneer:zaterdag 1 april 2023

Tijd:14.00 - 17.00 uur (inloop v.a. 13.30 uur)

Bijdrage:€ 15 ,-

graag contant en gepast betalen bij binnenkomst

Aanmelden: https://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.htmlLezing Frank Hoogerbeets


Frank Hoogerbeets SSGEOS

Het is niemand ontgaan, de catastrofe in Turkije en Syrië, die ons een aantal weken geleden deed opschrikken.

Een natuurramp met ongekende verwoestingen aan huizen en gebouwen. De enorme aantallen mensen die zijn omgekomen bij deze natuurramp is dramatisch en we zijn dan ook met onze gedachten bij alle achterblijvende en verdrietige slachtoffers en hun bloedverwanten die weer helemaal opnieuw richting moeten zien te geven aan hun leven.


Opmerkelijk was dat een "Nederlander" (De Telegraaf), deze aardbeving op 2 februari j.l. heeft weten te voorspellen met een vrijwel exacte duiding van het gebied waar de aardbeving op 6 februari j.l. daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Zelfs de magnitude 7.8 (de kracht van de beving op de Schaal van Richter), heeft hij vrij nauwkeurig van tevoren kunnen vaststellen.
Deze "Nederlander" was voor Asmara Centrum al een goede bekende en is niemand minder dan de zeer deskundige en gewaardeerde Frank Hoogerbeets.Wie is Frank Hoogerbeets?


Frank heeft in 2022 na vele jaren van voorstudie een onderzoeksinstituut *SSGEOS voor het monitoren van de geometrie tussen hemellichamen gerelateerd aan seismische activiteit, opgericht. *Solar System Geometry Survey


Frank heeft altijd interesse gehad in het bestuderen van planetaire geometrie in het zonnestelsel en de invloed die het heeft op onze Aarde en de Maan.

Niet voor het eerst heeft Frank met succes aardbevingen kunnen voorspellen aan de hand van de stand(en) van de planeten binnen ons zonnestelsel.

Voor meer informatie over het onderzoeksinstituut SSGEOS zie hier de zeer uitgebreide website van Frank.


Frank komt er alles over vertellen en ook om je vragen te beantwoorden, dus het belooft een zéér boeiende lezing te worden.Waar: Villa Flora Hillegom | Hoofdstraat 55 | 2181 EB Hillegom

Wanneer: Deze lezing is i.v.m. omstandigheden geannuleerd !

Tijd: 14.00 - 17.00 uur (inloop v.a. 13.30 uur)

Bijdrage:€ 15 ,-

graag contant en gepast betalen bij binnenkomst

Aanmelden: https://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html
I


indien u onze nieuwsbrieven niet meerwenst te ontvangen kunt u zich via onderstaande

link uitschrijven mailto:info@asmaracentrum.com?subject=UitschrijvenZelf ook zo'n fijne nieuwsbrief ontvangen? Vul dan de aanvraag hierboven in.