Buitenaards leven - waar zoeken we naar?

Dr. Saskia Bosman

Buitenaards leven - waar zoeken we naar?

 Is er leven elders in het heelal?

De astrobiologie zoekt naar buitenaards leven en naar de geschikte omstandigheden ervoor. Dit gebeurt zowel in ons zonnestelsel als erbuiten. De meeste astrobiologen gaan uit van levensvormen zoals we die op aarde kennen. Zijn totaal andere levensvormen ook mogelijk? Hoe kunnen we die herkennen? Zijn ze al op de Aarde terecht gekomen? Hoe staat het met de zoektocht naar intelligent buitenaards leven? Hoe communiceren ze? Met technologie? Telepathisch?

Met Lichttaal? 

Deze lezing gaat ook over vreemde microben, gevonden in de ruimte, ‘aliens’ (andere intelligente levensvormen) op Aarde, in het heelal, in andere dimensies en op andere tijdlijnen. Verder over kunstmatige intelligentie, het heelal als een mogelijk super computerprogramma (Matrix), waarin we leven versus kosmisch bewustzijn, liefde en dimensies voorbij ruimte en tijd. Het gaat ook over vermeende contacten van oude culturen en van hedendaagse regeringen met buitenaardsen en over geheime ruimtevaart, evenals pogingen van burgers om in contact te komen met buitenaardsen (extraterrestrials) en met wezens van voorbij onze ruimte-tijd dimensies (ultraterrestrials).

Over Saskia:


Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog en bewustzijnstrainer in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.Waar: Asmara Centrum | Nassaupark 7 | 2161 KK Lisse


Wanneer: zaterdag 11 maart 2023


Tijd: 14:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 13.30 uur, mogelijke uitloop tot 17:30 uur)


Bijdrage: € 20 ,-  (inclusief koffie, thee en een traktatie)

                graag contant en gepast voldoen bij aankomst


Aanmelden: https://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html


of door een mail te sturen naar  info@asmaracentrum.com


Telefonisch: 0650 524 386


<< Terug naar            Evenementen