Dr. Saskia Bosman

De Nieuwe Aarde

Lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainerWe lijken in een bizarre tijd te leven, maar de Nieuwe Aarde is al bezig zich te manifesteren.

Dus nu is de tijd aangebroken om aan boord te springen en echt te gaan bouwen aan de Nieuwe Aarde, een mens- en natuurvriendelijke wereld, met wereldvrede, vrijheid en overvloed voor iedereen (in harmonie met het geheel) en alle tijd en ruimte voor innerlijke groei; het ontwikkelen van onze oneindige mogelijkheden op basis van onvoorwaardelijke, universele liefde. Liefde voor elkaar en voor de hele Kosmos, resulterend in harmonie en een schoon milieu omdat we ons realiseren dat we deel van de natuur zijn. En dit begint binnen in ons.De oude structuren van de wereld om ons heen staan op instorten of zijn hier al mee bezig. De wereld zoals we die gekend hebben tot en met 2019 komt niet meer terug. Dit betekent echter niet dat de hemel naar beneden komt en alles vergaat. Ook niet dat we in een technologie-gestuurde totalitaire maatschappij terecht komen. Ook dit behoort tot de oude structuren die nu opspelen maar toch gaan instorten. Want we staan op het punt vanuit ons innerlijk een enorme sprong in onze evolutie te maken en een nieuwe wereld te co-creëren. Wij besluiten zelf de Nieuwe Aarde te bewonen. Hiermee betreed je een wereld van ongekende mogelijkheden voor je innerlijke groei. De Nieuwe Aarde ontwaakt en wordt actief in jezelf en vervolgens ‘buiten’ jezelf.

We zijn een tijdperk binnen gegaan waarin we ervoor kunnen kiezen om bewust te evolueren, met Inzet van onze intelligentie, gevoel en intuïtie. Hierin zijn we echter niet alleen. De Kosmos staat klaar om ons te inspireren. Ook op onze eigen planeet staan gevoelige, intelligente en zelfbewuste wezens klaar om ons te inspireren: de walvissen, bruinvissen en dolfijnen.

Voorafgaand aan deze lezing doen we een korte meditatie en aan het eind een langere meditatie om de Nieuwe Aarde en onszelf als de bewoners ervan te helpen manifesteren.


Datum en tijd lezing: zondag 10 maart 2024, 14:00 – 17:00 uur (inloop v.a. 13.30 uur

Waar: Villa Flora Hillegom | Hoofdstraat 55 | 2181 EB Hillegom  (zie route locatie)

Entree: €20,- per persoon. Graag contant en gepast voldoen bij aankomst.

Aanmelden:   https://www.asmaracentrum.com/evenementen-pagina

of door een mail te sturen naar info@asmaracentrum.com

Telefonisch: 0650 524 386.


Privacy verklaring:  https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/


<< Terug naar            Evenementen