CODES UIT DE KOSMOS

Dr. Saskia Bosman

 

Codes uit de Kosmos


Lezing met ervaringsmomenten, door dr. Saskia Bosman


Wat zeggen wetenschappers en astronauten over het bestaan van (intelligent) buitenaards leven? Wat zeggen intuïtief ontwikkelde mensen over het bestaan van (intelligent) buitenaards leven? Is er al contact? Zijn ze al onder ons? In deze lezing maken we een reis door de ideeën- en onderzoekswereld van wetenschappers, de ervaringen van astronauten en die van intuïtief ontwikkelde mensen. De spreekster zal ook haar eigen ervaringen vertellen.

Uit het Bronveld komen sinds 2012 nog hogere dan Lichtfrequenties, namelijk de Plasmafrequenties en de Plasmataal coderingen die deze dragen. Met de Kosmos wordt niet alleen de bubbel van sterrenstelsels bedoeld die we met (ruimte-)telescopen kunnen waarnemen, maar ook de hogere dimensies en het Bronveld voorbij deze Matrix van dimensies.


Belangrijk is dat onvoorwaardelijke, universele liefde de basis vormt van elk contact. Daarom krijg je aanwijzingen over hoe je je onderscheidingvermogen kunt scherpen en welke vragen belangrijk zijn om aan wezens te stellen.
Verder zullen aan de orde komen:


  • Zijn wij klaar voor contact met andere beschavingen?

  • Heeft de mensheid al (in het geheim) contact (gehad)?

  • Wat zijn extraterrestrials en wat zijn ultraterrestrials?

  • Zijn er al andere intelligente beschavingen en wezens naast de mensheid op (en in) Aarde?

  • Hoe kunnen wij communiceren met andere beschavingen?

  • Wat is Lichttaal en wat is Plasmataal? Je gaat deze ook ervaren.We beginnen de lezing met een geleide meditatie om ons te aarden en een liefdevol veld neer te zetten en je zult niet alleen informatie horen, maar ook een deel van wat er besproken wordt, ervaren.

Bij voldoende interesse gaan we het onderwerp van deze lezing verder uitdiepen en vooral ervaren in de vorm van een workshopdag.Waar:              Asmara Centrum | Nassaupark 7 |  2161 KK Lisse

  

Wanneer:        Zaterdag 11 februari 2023

  

Tijd:                 14:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 13.30 uur, mogelijke uitloop tot 17:30 uur)

 

Bijdrage:         € 20 ,- (inclusief koffie, thee en een traktatie)

                        graag contant en gepast voldoen bij aankomst

 

Aanmelden:    http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html  


                        of door een mail te sturen aan info@asmaracentrum.com

                       

Telefonisch:     0650 524 386Via Lichttaal, Plasmataal, vormcodes en meer komen hoge energiefrequenties uit de Kosmos tot ons, die ons van alles bieden; van energetische healing tot en met informatie en inzichten. De hoge frequenties stromen het energierasterwerk van de Aarde in en maken onze sluimerende, nog ‘onbekende’ 98% DNA en hiermee nieuwe vermogens wakker. 
Over Saskia:


Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al ruim 40 jaar

in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog en bewustzijnstrainer in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.<< Terug naar            Evenementen