Juglen Zwaan

 
Hoe eet je zo gezond mogelijk?


De laatste wetenswaardigheden over het optimaliseren van jouw gezondheid.


In deze boeiende en informatieve lezing zal Juglen Zwaan uitgebreid ingaan op de voedingswaarden van ons hedendaagse voedsel, hoe je in de supermarkt de gezondste keuzes kunt maken en welke voedingsmiddelen je beslist vaker op het menu zou moeten zetten. We brengen eerst in kaart waar we nu met onze gezondheid staan en duiken vervolgens diep in de wereld van voeding en gezondheid. We gaan vele actuele thema’s en vragen behandelen: Is brood werkelijk gezond? Bevat onze hedendaagse voeding nog wel voldoende voedingsstoffen? Wat is de rol van ons microbioom en hoe voeden we dit optimaal? Is biologisch echt beter en hoe kunnen we bestrijdingsmiddelen van onze groenten en fruit wassen?Een belangrijk aspect van deze lezing is de focus op chronische laaggradige ontstekingsziekten, die ten grondslag liggen aan de meeste ziekten waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd. We zullen bespreken hoe je door middel van voeding en leefstijl deze ontstekingsziekten kunt voorkomen of verminderen. We sluiten af met de lessen die we kunnen leren van mensen die leven in de Blue Zones, gebieden op aarde waar mensen in goede gezondheid vaak ouder dan 100 worden. Je gaat naar huis met veel praktische tips waarmee je je gezondheid de rest van je leven kunt ondersteunen.


Uiteraard is er voldoende gelegenheid om je persoonlijke vragen te stellen.Over Juglen:


Juglen Zwaan is een autoriteit op het gebied van gezonde voeding en gezondheid.

Hij heeft zich middels diverse opleidingen aangaande gezonde en verantwoorde voeding een plaats verworven als vraagbaak en auteur van meerdere zeer succesvolle boeken en publicaties in een samenleving die er daadwerkelijk voor open staat en er toe doet.

Voeding blijft altijd een vrije keuze, maar een goed onderbouwde richtlijn kan heel positief bijdragen aan een gezond lichaam en geest, en daarmee het verschil maken.

    

Juglen Zwaan


www.ahealthylife.nl

facebook.com/aHealthylifenl

instagram.com/juglenzwaanLocatie: Asmara Centrum | Hotel Villa Flora | Hoofdstraat 55 | 2181 EB Hillegom

                                                                                       (zie routebeschrijving hier)

Wanneer: donderdag 13 juni 2024


Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop v.a. 19.00 uur)


Bijdrage: € 20 ,- graag contant voldoen bij binnenkomst


Aanmelden: http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html


Telefonisch: 0650 524 386


Of mail ons: info@asmaracentrum.com<< Terug naar            Evenementen