Klankreis met Marjoke


‘Stilte is niet de afwezigheid van geluid, stilte is de diepste klank’ Lao TzeKlankreizen


Graag nodig ik je uit om met mij mee op reis te gaan. Een reis waarop je voorbij gaat aan het denken en waarop je reist door de diepere lagen in jezelf. Contact maken met je eigen stilte en voelen hoe diep de rust, liefde en ontspanning aanvoelt die jij diep binnen in je bij je draagt.

De natuurlijke trilling en klank van de klankschalen, gong en andere instrumenten helpen je om weer contact te maken met jouw eigen natuur. Terwijl je heerlijk ligt, laat je de klanken door en over je heen gaan en ervaar je een intense ontspanning. De stiltes tussen de klanken door, zijn van een bijzondere schoonheid en geven nog meer verdieping aan jouw ervaring. Er is even geen denken, geen drukte en geen agenda. Alleen maar Zijn.

Een mooi gedicht of een muziekstuk maken de beleving compleet en passen bij het thema van de reis. De hele reis duurt ongeveer anderhalf uur en na afloop is er alle ruimte om na te praten over de ervaring en om rustig weer met de aandacht terug te keren. 
Over Marjoke:

Mijn naam is Marjoke van Rooijen en naast de klankreizen die ik samen met Asmara Centrum aanbied, geef ik ook klankreizen, klankmeditaties en klankschalenmassages vanuit mijn eigen praktijk voor natuur- coaching in Waddinxveen en Gouda. 

Steeds meer ben ik zelf gaan ervaren en beseffen dat de invloed van klank groot kan zijn.          Met klank van buiten raak je diepere lagen aan terwijl je ook vanuit die diepere lagen door klank vorm kunt geven aan wat daar is. Van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.

Het mooie van klank vind ik dat er geen woorden nodig zijn. Geen taal, geen cognitie maar wel gevoel en beleving.  Je raakt de puurheid aan zonder dat er ‘censuur’ heeft plaatsgevonden.


Bij een klankschalenmassage worden de Tibetaanse klankschalen op het geklede lichaam gezet en aangeslagen. Omdat je lichaam voor een groot deel uit water bestaat, reageert het op deze trilling zoals het wateroppervlak van de vijver reageert op een steentje dat erin gegooid wordt. De trilling wordt door alle weefsels van je lichaam doorgegeven en ervaren. Het mooie geluid lijkt je te dragen. Een hele diepe ontspanning is het resultaat en vanuit die ontspanning ontstaat er ruimte voor heling.Wil je meer over mijn activiteiten weten?

Kijk gerust op mijn website: www.marjokevanrooijen.nl
Locatie:          Asmara Centrum | Nassaupark 7 | 2161 KK Lisse |  Zie hier kaartje  (vrije                                           parkeerruimte)

 

Wanneer:       Nieuwe data worden spoedig bekend gemaakt

 

Tijd:                20.00 uur - 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

 

Bijdrage:        € 20,- te voldoen bij binnenkomst (incl. thee en koffie)

                      

Aanmelden:    http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html of  info@asmaracentrum.com

 

Telefonisch:     0650 524 386

 

 

 
 

<< Terug naar            Evenementen