Nieuwsbrief aanvragen

Nieuwsbrief

 

ASMARA

                                          

CENTRUM

Hartgedragen I Verbindend I Zingevend  I Informatief

Aanvragen Nieuwsbrief


(De nieuwsbrief is altijd weer opzegbaar)

Hier zie je de onderwerpen van de laatst verzonden

 nieuwsbrieven


 


Nieuwsbrief Asmara Centrum


Beste mensen,


Na de zomerstop zijn jullie weer hartelijk welkom in Asmara Centrum.

We zijn enthousiast over de komende nieuwe lezingen en de mooie contacten die hieruit zijn ontstaan.

In deze nieuwsbrief kondigen we graag een viertal evenementen aan waarvan het vierde rond januari 2020 zal plaatsvinden. Daarna volgen in het komend voorjaar weer nieuwe lezingen.


  • Ton A. Lobbes (natuurfotografie seminar)
  • Marjoke van Rooijen (klankreis met meditatie)
  • Dr. Saskia Bosman (Kosmos, Lichttaal en DNA)
  • Marianne en Peter Lucardie (geneeswijzen in deze nieuwe tijd)


Fotografie seminar


Op zaterdag 9 november 2019 start Asmara Centrum weer een fotografie seminar bestaande uit een drietal praktijk workshops in de vrije natuur.

De locaties zijn het Keukenhofbosch en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Deze workshop is met name opgezet omdat cursisten die eerder het theoretische gedeelte hebben bijgewoond, aangegeven hebben graag onder begeleiding in de natuur opnamen te gaan maken.

Aan die vraag wil ik graag voldoen en het werkt heel inspirerend om gezamenlijk met de camera het veld in te gaan. Maar uiteraard is iederéén welkom om zich aan te melden. Er is altijd genoeg te zien en te beleven. Met een beetje geluk staan de reeën ineens voor je lens. Er zijn natuurlijk ook vossen en ander klein wild dat hopelijk ons pad kruist.


 

Er zal met een groepje van maximaal 6 á 8 cursisten op de zaterdagmorgen van 10.00 uur - 14.00 uur gewerkt gaan worden.

 

Uw begeleider is Ton A. Lobbes. Ton is voormalig beroepsfotograaf en was als medisch fotograaf verbonden aan het V.U. -ziekenhuis Amsterdam. Hij heeft ruime ervaring in diverse andere takken van fotografie waaronder natuurfotografie.


Data's:       zaterdag 9 november | zaterdag 16 november | zaterdag 23 november          

Aanvang:   10.00 uur - 14.00 uur

Locatie:      Keukenhofbosch Lisse of Waterleidingduinen

De kosten van deze workshop zijn € 50,- voor 3 zaterdagen aaneen of € 17,50 per keer (naar voorkeur). 

Bijdrage graag contant voldoen op de eerste bijeenkomst.

Aanmelden:  >> http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html of  info@asmaracentrum.com 

of telefonisch:  0650 524 386Klankreis met Marjoke


‘Stilte is niet de afwezigheid van geluid, stilte is de diepste klank’ Lao Tze

Klankreizen


Graag nodig ik je uit om met mij mee op reis te gaan. Een reis waarop je voorbij gaat aan het denken en waarop je reist door de diepere lagen in jezelf. Contact maken met je eigen stilte en voelen hoe diep de rust, liefde en ontspanning aanvoelt die jij diep binnen in je bij je draagt.

De natuurlijke trilling en klank van de klankschalen, gong en andere instrumenten helpen je om weer contact te maken met jouw eigen natuur. Terwijl je heerlijk ligt, laat je de klanken door en over je heen gaan en ervaar je een intense ontspanning. De stiltes tussen de klanken door, zijn van een bijzondere schoonheid en geven nog meer verdieping aan jouw ervaring. Er is even geen denken, geen drukte en geen agenda. Alleen maar Zijn.

Een mooi gedicht of een muziekstuk maken de beleving compleet en passen bij het thema van de reis. De hele reis duurt ongeveer anderhalf uur en na afloop is er alle ruimte om na te praten over de ervaring en om rustig weer met de aandacht terug te keren. Bij een klankschalenmassage worden de Tibetaanse klankschalen op het geklede lichaam gezet en aangeslagen. Omdat je lichaam voor een groot deel uit water bestaat, reageert het op deze trilling zoals het wateroppervlak van de vijver reageert op een steentje dat erin gegooid wordt. De trilling wordt door alle weefsels van je lichaam doorgegeven en ervaren. Het mooie geluid lijkt je te dragen. Een hele diepe ontspanning is het resultaat en vanuit die ontspanning ontstaat er ruimte voor heling.


Waar:                Asmara Centrum | Nassaupark 7 | 2161 KK Lisse |  (vrije parkeerruimte)
Wanneer:         29 november 2019

Tijd:                   20.00 uur - 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Bijdrage:           € 20,- te voldoen bij binnenkomst (incl. thee en koffie)

Aanmelden:     http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html of  info@asmaracentrum.com

Telefonisch:     0650 524 386

    Nieuwsbrief Asmara Centrum

 

Beste mensen,

 

We hebben weer een tweetal zeer interessante evenementen op de agenda staan die we graag extra bij jullie onder de aandacht willen brengen.

 

In de eerste plaats het klankschalen concert met Louis van der Linden op woensdag 6 februari, en een workshop "Gezonde darmen een blije buik" met onze orthomoleculair voedingsdeskundige Juglen Zwaan op zondag 17 februari.

Hieronder meer.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Klankconcert met Louis van der Linden

 

Maak eens kennis met de sensatie van trillingen. Trillingen die komen van de grote Chinese gong, de Tibetaanse, de Nepalese en Kristallen klankschalen. Door de klankschalen met een klopper aan te slaan, ontstaan trillingen die zich voortzetten door de ruimte waar je je bevind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ontspant zowel lichaam als geest. Door de verschillende klanken ontstaan verschillende sensaties. De klank van een grote bronzen schaal is dieper dan die van een kleinere. Een kristallen schaal geeft weer een andere sensatie. De klank van de kristallen schaal is heel helder en verlichtend en geeft een diepe ontspanning. Die klanken en trillingen zorgen ervoor dat je denken een beetje word uitgeschakeld.

 

Door een klankconcert bij te wonen en de klanken en trillingen over en door je heen te laten gaan, resoneren zij heel diep in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat vooral de geest zich heel goed ontspant en gedachten tot rust komen. Je droomt weg op de heerlijke klanken van de Tibetaanse schalen.

 

Zie uitgebreide info hier

 

Locatie:        Asmara Centrum | Nassaupark 7 | 2161 KK Lisse (vrije parkeerruimte)

 

Wanneer:    Het klankconcert is op woensdag 6 februari 2019.

 

Tijd:              19.30 uur – 21.00 uur (inloop v.a. 19.00 uur)

 

Bijdrage       € 20,- te voldoen bij binnenkomst (incl. thee en koffie)   

 

Aanmelden: via deze link of telefonisch:  0650 524 386

 

 

 


Kosmos, Lichttaal en DNA 

Lezing door dr. Saskia Bosman, bioloog


Wat hebben deze met elkaar te maken? Vanuit de Kosmos komen steeds hogere energiefrequenties naar de Aarde, die codes dragen, die onze sluimerende, nog ‘onbekende’ 98% DNA en hiermee nieuwe vermogens wakker kunnen maken als we deze willen ontvangen. Door de klank, vorm en kleur van Lichttaal kunnen we deze hoge coderingen onze cellen binnen geleiden en in ons DNA laten landen. Met de Kosmos wordt niet alleen de bubbel van sterrenstelsels bedoeld die we met ruimte-)telescopen kunnen waarnemen, maar ook de hogere dimensies en het Bronveld voorbij deze Matrix van dimensies.

                                           


Uit het Bronveld komen sinds 2012 nog hogere dan Lichtfrequenties, namelijk de Plasmafrequenties en de Plasmataal coderingen die deze dragen. De Kosmos zit vol leven en bewustzijn dat ons en de Aarde wil helpen in het Ascensieproces. We worden hierin verrassend genoeg geholpen door hoog-intuїtieve en –intelligente culturen in de oceanen en door de natuur op het land, waaronder bomen. De basis van alles is onvoorwaardelijke, universele liefde. In de loop van de lezing worden interessante wetenschappelijke ontdekkingen aangestipt, die erop aansluiten. Wil je dit ook horen en ervaren? Dan is dit de lezing die het overzicht en de ervaring biedt!


voor meer info zie >>  www.inspiradiance.nl


Waar: Asmara Centrum Lisse | Nassaupark 7 |  2161 KK Lisse

Wanneer: zaterdag 7 december 2019

Tijd:  14.00 uur – 17.00 uur  (inloop vanaf 13.30 uur mogelijke uitloop tot 17.30 uur)

Bijdrage: €15 ,- graag contant voldoen bij binnenkomst.


Aanmelden:  >> http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html of  info@asmaracentrum.com

             


Geneeswijzen in deze nieuwe tijd

In januari komt Asmara Centrum met een lezing van Marianne en Peter Lucardie over geneeswijzen in deze nieuwe tijd. Ze hebben gezamenlijk een praktijk voor natuur genees-wijzen.

Marianne is natuurgeneeskundig therapeut. Zij werkt uitsluitend met homeopathische middelen, bloesemtherapie en energetische remedies die gericht zijn op het nieuwe tijdperk waarin we ons nu bevinden. De invloed van vaccinaties op kinderen in deze nieuwe tijd en het ontstoren ervan.


Peter richt zich meer op de manuele therapieën zoals shiatsu, cranio-sacraal therapie en de Atlas correctie. Hij werkt nu ook met energetische Atlascorrectie, waarbij hij de spirituele kant benaderd. De Atlas is de poort tussen kosmos en je hart. Je fysieke en spirituele balans wordt hierdoor verbeterd. Beide therapeuten zullen tijdens deze lezing uitgebreid ingaan op hun behandelingen. 


Deze lezingen zullen in januari 2020 plaats vinden. Verdere info volgt. 

 

 

 

 

 

 

 Codes uit de Kosmos


Wat zeggen wetenschappers en astronauten over het bestaan van

(intelligent) buitenaards leven? Wat zeggen intuïtief ontwikkelde mensen over het bestaan van (intelligent) buitenaards leven? Is er al contact?

Zijn ze al onder ons? In deze lezing maken we een reis door de

ideeën- en onderzoekswereld van wetenschappers, de ervaringen van
astronauten en die van intuïtief ontwikkelde mensen.

De spreekster zal ook haar eigen ervaringen vertellen.
 


Via Lichttaal, Plasmataal, vormcodes en meer komen hoge energiefrequenties uit de Kosmos tot ons, die ons van alles bieden; van energetische healing tot en met informatie en inzichten. De hoge frequenties stromen het energierasterwerk van de Aarde in en maken onze sluimerende, nog ‘onbekende’ 98% DNA en hiermee nieuwe vermogens wakker.

Uit het Bronveld komen sinds 2012 nog hogere dan Lichtfrequenties, namelijk de Plasmafrequenties en de Plasmataal coderingen die deze dragen. Met de Kosmos wordt niet alleen de bubbel van sterrenstelsels bedoeld die we met (ruimte-)telescopen kunnen waarnemen, maar ook de hogere dimensies en het Bronveld voorbij deze Matrix van dimensies.

Belangrijk is dat onvoorwaardelijke, universele liefde de basis vormt van elk contact. Daarom krijg je aanwijzingen over hoe je je onderscheidingvermogen kunt scherpen en welke vragen belangrijk zijn om aan wezens te stellen.


Verder zullen aan de orde komen:  

  • Heeft de mensheid al (in het geheim) contact (gehad)?
  • Wat zijn extraterrestrials en wat zijn ultraterrestrials?
  • Zijn er al andere intelligente beschavingen en wezens naast de mensheid op (en in) Aarde?
  • Hoe kunnen wij communiceren met andere beschavingen?
  • Wat is Lichttaal en wat is Plasmataal? Je gaat deze ook ervaren.


  

We beginnen de lezing met een geleide meditatie om ons te aarden en een liefdevol veld neer te zetten en je zult niet alleen informatie horen, maar ook een deel van wat er besproken wordt, ervaren.


Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens,vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze workshop aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog en bewustzijnstrainer in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Bij voldoende interesse gaan we het onderwerp van deze lezing verder uitdiepen en vooral ervaren in de vorm van een workshopdag.             


Waar:                Asmara Centrum | Nassaupark 7 | 2161 KK Lisse |  (vrije parkeerruimte)
Wanneer:         zondag 15 maart 2020

Tijd:                   14:00 - 17:00 uur - (inloop vanaf 13.30 uur)

Bijdrage:           € 20,- te voldoen bij binnenkomst (incl. thee en koffie)

Aanmelden:     http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html 

Telefonisch:     0650 524 386


Nieuwsbrief Asmara Centrum


 
 
 
 
 

<< Terug naar            Evenementen