Yfke Laanstra

Yfke Laanstra

 

ASMARA

                                          

CENTRUM

Hartgedragen I Verbindend I Zingevend  I Informatief

© Coenraad de Kok

Yfke Laanstra

Wie ben ik? Dat is een hele goede vraag. Laat dat nu dé vraag zijn die ik mezelf begon te stellen rond mijn 20e.

Dit ontsloot een volledig nieuw level in mijn Game of Life en leidde me op een avontuur van Nederland naar België naar Engeland naar New York en weer terug. Waarin ik het samenspel ontdekte tussen mijn lichaam, ziel en geest en het verband tussen mijn binnenwereld en de kosmos. Deze reis voltrok zich op meerdere levels en resulteerde in een volledige herziening van mijn werkelijkheid en wereldbeeld en in de (h)erkenning van mijn ware natuur en ongelimiteerde potentieel.

 

Groei en ontwikkeling, evolutie en transformatie zijn voeding voor mijn ziel, ik kan niet zonder. Ik ben geboren met een ongekende nieuwsgierigheid, onderzoeksdrang, open mind en leg de (ogenschijnlijk) minder voor de hand liggende verbanden. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

 

Mijn missie is het bieden van andere invalshoeken, los trekken van oogkleppen en schudden aan wereldbeelden. Dit doe ik zowel online als offline, door te spreken en te schrijven.

 

Je mag me middenin de nacht wakker maken voor een goed gesprek over kwantum fysica, DNA, multidimensionaliteit, The Matrix, voeding voor lichaam & ziel, heilige geometrie en oude beschavingen. Daarnaast krijg ik geen genoeg van alles wat met computertechnologie, onze toekomst en de virtuele realiteit te maken heeft. Laptops, smartphones en tablets zijn mijn verlengde: ik ben 24/7 online, in meerdere opzichten. Reloading lost data_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ik mezelf, na het schrijven van mijn boek 'Bits, Bytes & Bewustzijn' pas wérkelijk ben gaan beseffen is dat onze grootste uitdaging in deze tijd niet zozeer is dat we overgenomen worden door robots maar dat we er langzaam maar zeker (onbewust) zelf één worden. Dat we meer en meer vervreemd raken van wie we werkelijk zijn, van wat zich binnenin ons afspeelt en wat voor ons werkelijk van waarde is. Verwijderd van onze gevoelens, emoties en ons lichaam. Met verstrekkende gevolgen.

 

Het is juist je perceptie, jouw wereld- en mensbeeld welke jouw realiteit bepaalt. Dus het vergroten van je bewustzijn en het bevragen van je huidige perceptie is essentieel. In werkelijk alles.

 

Ik ben gegrepen door het vinden van antwoorden op de grotere vragen in het leven zoals 'wie ben ik?', 'wat ben ik?' en 'waarom ben ik hier?' Te ontdekken wat het werkelijk betekent om Mens te zijn. Om volledig aanwezig te zijn, in mezelf, met de ander en in de wereld. Juist in de tijd waarin we nu leven, waar technologie booming is, is (en wordt) deze zoektocht belangrijker dan ooit.

 

Computertechnologie fascineert me mateloos.

Ik voel me hier diep mee verbonden en voel

tegelijkertijd het spanningsveld dat het oplevert.

De geweldige kansen, morele uitdagingen maar

ook de existentiële gevaren. Wat is (nog) echt,

wat is kunstmatig? Is het verantwoord dat we

ons DNA gaan herprogrammeren?

Hoe verhouden we ons eigenlijk tot technologie?

Dienen mens en machine samen te smelten?

Is het mogelijk ons bewustzijn te uploaden in

een computer? Wat is eigenlijk werkelijkheid? Stap uit je comfort zone en in de toekomst.

 

Graag tot snel, live of virtueel!

 

Bezoek mij gerust hier: https://www.yfkelaanstra.nl/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie:          Villa Flora Hillegom | Hoofdstraat 55 |  2181 EB Hillegom

  

Wanneer:       Datum wordt bekend gemaakt in de loop van 2019

                  

Bijdrage:        € 15 ,- graag contant voldoen bij binnenkomst

 

Aanmelden:  http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html

 

Telefonisch:     0650 524 386 

 

 

 

                                            

 

                                                                    

 

 

 

 

.

<< Terug naar            Evenementen