Klankconcert

Klankconcert

 

ASMARA

                                          

CENTRUM

Hartgedragen I Verbindend I Zingevend  I Informatief

Klankconcert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak eens kennis met de sensatie van trillingen. Trillingen die komen van de grote Chinese gong, de Tibetaanse, de Nepalese en Kristallen klankschalen. Door de klankschalen met een klopper aan te slaan, ontstaan trillingen die zich voortzetten door de ruimte waar je je bevind.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

                      

 

 

Het ontspant zowel lichaam als geest. Door de verschillende klanken ontstaan verschillende sensaties. De klank van een grote bronzen schaal is dieper dan die van een kleinere. Een kristallen schaal geeft weer een andere sensatie. De klank van de kristallen schaal is heel helder en verlichtend en geeft een diepe ontspanning Die klanken en trillingen zorgen ervoor dat je denken een beetje word uitgeschakeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik geef ook persoonlijke klankmassages.

Dit is een geweldige beleving, een groot geschenk aan jezelf.

Ieder mens is uniek en iedere schaal heeft ook zijn eigen klankkleur, door die twee bij elkaar te

voegen ontvangt ieder zijn eigen persoonlijke massage. In contact komen met de kern van wie je werkelijk bent, je vrij voelen in je eigen lijf en na een behandeling weer voldoende energie hebben

voor een maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

 

Louis van der Linden Klankmassage

Victoriberg 162 2211 DK Noordwijkerhout

Tel: 0252-340083

Mobiel: 06-28343749 

Emailadres:  louisvdlinden@ziggo.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                        

 

 

Locatie:          Asmara Centrum | Nassaupark 7 | 2161 KK Lisse (vrije parkeerruimte)

 

Wanneer:       Het klankconcert is wegens ziekte helaas afgelast

 

Tijd:                 Nieuwe datum wordt SPOEDIG bekend gemaakt

 

Bijdrage:        € 20,- te voldoen bij binnenkomst (incl. thee en koffie)

                      

Aanmelden:    http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html of  info@asmaracentrum.com

 

Telefonisch:     0650 524 386

 

 

 

 

Als ik zo een schaal op je lichaam zet en die aansla, dan voel je de trillingen diep doordringen in alle vezels van je lichaam. Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit vocht, de trillingen verplaatsen zich het beste via dit vocht, zodoende stroomt het door het hele lichaam. Door deze resonantie ontstaat er in het lichaam een diepe ontspanning, die je weg voert van de dagelijkse beslommeringen die ieder mens heeft. Door ons stressvolle bestaan en de vele bezigheden die we allemaal hebben, kunnen er in het lichaam blokkades ontstaan. Dit merken we vaak niet direct op maar ze geven wel signalen af zoals, vermoeidheid, hoofdpijn, prikkelbaar zijn, slecht slapen, zich niet echt lekker voelen en meer van die vage klachten. Om dit patroon te door breken kan een behandeling met klank heel goed werken.

Door een klankconcert bij te wonen en de klanken en trillingen over en door je heen te laten gaan, resoneren zij heel diep in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat vooral de geest zich heel goed ontspant en gedachten tot rust komen. Je droomt weg op de heerlijke klanken van de Tibetaanse schalen.


Wie wil dat nou niet. Het wordt nog mooier, je hoeft er niets voor te doen, alleen er te zijn, in een sfeervolle ambiance en je open te stellen voor de klanken. Het resultaat is een complete ontspanning van lichaam en geest, die ieder mens in deze jachtige tijd zo brood nodig heeft. Geniet van de rust en de subtiele klanken, laat je meenemen op een reis naar binnen.


 

Ik ben Louis van der Linden – Klankmasseur.

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik zelf een klankmassage mogen ontvangen en dat was voor mij zo’n geweldige ervaring dat ik besloot om meer mensen hiervan te laten genieten. Ik heb een opleiding gevolgd en het is nu  mijn grote passie geworden . Ik voel mij heel gelukkig om dit te mogen doen.


<< Terug naar            Evenementen