Saskia Bosman Kosmos, Lichttaal en DNA

Saskia Bosman

 

ASMARA

                                          

CENTRUM

Hartgedragen I Verbindend I Zingevend  I Informatief

Dr. Saskia Bosman

 

Kosmos, Lichttaal en DNA


                      Wat hebben deze met elkaar te maken? Vanuit de Kosmos komen steeds                                        hogere energiefrequenties naar de Aarde, die codes dragen die onze                                                sluimerende, nog ‘onbekende’ 98% DNA en hiermee nieuwe vermogens                                            wakker kunnen maken als we deze willen ontvangen. Door de klank, vorm

                                  en kleur van Lichttaal kunnen we deze hoge coderingen onze cellen binnen                                      geleiden en in ons DNA laten landen. Met de Kosmos wordt niet alleen de                                          bubbel van sterrenstelsels bedoeld die we met (ruimte-)telescopen kunnen                                      waarnemen, maar ook de hogere dimensies en het Bronveld voorbij deze                                        Matrix van dimensies.Uit het Bronveld komen sinds 2012 nog hogere dan Lichtfrequenties, namelijk de Plasmafrequenties en de Plasmataal coderingen die deze dragen. De Kosmos zit vol leven en bewustzijn dat ons en de Aarde wil helpen in het Ascensieproces. We worden hierin verrassend genoeg geholpen door hoog-intuїtieve en –intelligente culturen in de oceanen en door de natuur op het land, waaronder bomen. De basis van alles is onvoorwaardelijke, universele liefde. In de loop van de lezing worden interessante wetenschappelijke ontdekkingen aangestipt, die erop aansluiten. Wil je dit ook horen en ervaren? Dan is dit de lezing die het overzicht en de ervaring biedt!


We beginnen de lezing met een geleide meditatie om ons te aarden en een liefdevol veld neer te zetten en we sluiten af met een innerlijke reis in de microkosmos van ons DNA.

Bij voldoende interesse gaan we het onderwerp van deze lezing verder uitdiepen en vooral ervaren in de vorm van een workshopdag.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze workshop aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog en bewustzijnstrainer in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.
Over Saskia

 

Mijn naam is Saskia Bosman, ik ben een trainer met een wetenschappelijke achtergrond als bioloog. Sinds 1988 faciliteer ik mensen in hun kracht te komen op grond van informatie uit de wetenschap. In mijn trainingen presenteer ik deze kennis. Ik breng complexe informatie begrijpelijk over en neem groepen enthousiast mee in de oefeningen. Hierin wordt de eigen creatiekracht ingezet voor welzijn en innerlijke groei, wat zijn gunstige uitwerking zal hebben op het werk- en privéleven.

 

Deelnemers voelen zich geïnspireerd om wat ik breng ook na de training in te zetten voor zichzelf. Ze merken dat ze op alle fronten vooruitgang boeken. Ik lever graag kwaliteit in trainingen, van het werkboek via de presentatie tot en met de beleving. Dit werk staat niet stil, want ik blijf onderzoeken en mezelf scholen om mijn trainingen te vernieuwen.

 

Ik bied de workshops aan vanuit mijn persoonlijke, wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Daarbij heb ik als persoonlijk en maatschappelijk doel om

bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.


Voor meer info zie >>  www.inspiradiance.nl

 


Locatie:           Asmara Centrum | Nassaupark 7 |  2161 KK Lisse

  

Wanneer:        zaterdag 7 december 2019

  

Tijd:                 14.00 uur – 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur mogelijke uitloop tot 17.30 uur)

 

Bijdrage:         € 15 ,- graag contant voldoen bij binnenkomst

 

Aanmelden:    http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html

 

Telefonisch:     0650 524 386

 

<< Terug naar            Evenementen