Saskia Bosman

Saskia Bosman

 

ASMARA

                                          

CENTRUM

Hartgedragen I Verbindend I Zingevend  I Informatief

Saskia Bosman

<< Terug naar            Evenementen

 

EVOLUTIE

 

Zet bewust je cellen in voor jouw verjonging, rust en evolutie! (voorheen: “Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie!”)

 

Lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog

 

Jij hebt alles in huis om een vitale, liefdevolle, vreedzame mens te zijn met meesterschap over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment door diverse crises heen. Tegelijkertijd staan we op het punt van een evolutiesprong en ons lichaam heeft alle informatie en (potentiёle) bedrading al in zich om deze sprong te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek sinds 2000 vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dit kunnen we door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Met onze geest beïnvloeden we hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in het lichaam, verjongend kan werken en welke verbindingscircuits ons zenuwstelsel vormt, en meer.

 

Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga) laat vanaf het DNA-en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op onze omgeving. Als je liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen dankzij de spiegelneuronen in hun hersenen. Onze sluimerende talenten worden wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere evolutie.

 

Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis.

 

 

Over mij

 

Mijn naam is Saskia Bosman, ik ben een trainer met een wetenschappelijke achtergrond als bioloog. Sinds 1988 faciliteer ik mensen in hun kracht te komen op grond van informatie uit de wetenschap. In mijn trainingen presenteer ik deze kennis. Ik breng complexe informatie begrijpelijk over en neem groepen enthousiast mee in de oefeningen. Hierin wordt de eigen creatiekracht ingezet voor welzijn en innerlijke groei, wat zijn gunstige uitwerking zal hebben op het werk- en privéleven.

 

Deelnemers voelen zich geïnspireerd om wat ik breng ook na de training in te zetten voor zichzelf. Ze merken dat ze op alle fronten vooruitgang boeken. Ik lever graag kwaliteit in trainingen, van het werkboek via de presentatie tot en met de beleving. Dit werk staat niet stil, want ik blijf onderzoeken en mezelf scholen om mijn trainingen te vernieuwen.

 

Ik bied de workshops aan vanuit mijn persoonlijke, wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Daarbij heb ik als persoonlijk en maatschappelijk doel om

 bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 29 mei 2016 heb ik mijn certificaat NLP Practitioner gehaald bij Yosara NLP in Amsterdam. In de NLP opleiding heb ik, vooral door bewustwording, mijn communicatievaardigheden ontwikkeld. Ik ben nog steeds lerende, maar in de loop van de opleiding is de manier waarop ik lezingen en workshops geef al compleet veranderd. Mijn boodschap komt duidelijker over dan voorheen en er is veel meer interactie tussen de deelnemers en mij, waardoor ik hen nog beter van dienst kan zijn en ik nog meer van de deelnemers leer. Het resultaat is dat iedereen voldaan, geïnspireerd en meer in zijn/haar kracht na de lezing of workshop naar huis gaat.

 

Voor meer info zie >>  www.inspiradiance.nl

 

Locatie:          Villa Flora Hillegom | Hoofdstraat 55 |  2181 EB Hillegom

  

Wanneer:       Op zondag 31 maart 2019

  

Tijd:                 14.00 uur – 17.00 uur

 

Bijdrage:         € 15 ,- graag contant voldoen bij binnenkomst

 

Aanmelden:    http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html

 

Telefonisch:     0650 524 386