Nieuwsbrief aanvragen

Nieuwsbrief

 

ASMARA

                                          

CENTRUM

Hartgedragen I Verbindend I Zingevend  I Informatief

Aanvragen Nieuwsbrief


(De nieuwsbrief is altijd weer opzegbaar)

Hier zie je de laatst

verzonden nieuwsbrief

6 februari 2019

 


Nieuwsbrief Asmara Centrum


EVOLUTIE


Zet bewust je cellen in voor jouw verjonging, rust en evolutie! 

(voorheen: “Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie!”)


Lezing door dr. Saskia Bosman, bioloog
Jij hebt alles in huis om een vitale, liefdevolle, vreedzame mens te zijn met meesterschap

over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment

door diverse crises heen. Tegelijkertijd staan we op het punt van een evolutiesprong en 

ons lichaam heeft alle informatie en (potentiёle) bedrading al in zich om deze sprong te nemen.Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek sinds 2000 vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dit kunnen we door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Met onze geest beïnvloeden we hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in het lichaam, verjongend kan werken en welke verbindingscircuits ons zenuwstelsel vormt, en meer.


 Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga) laat vanaf het DNA-en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op onze omgeving. Als je liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen dankzij de spiegelneuronen in hun hersenen. Onze sluimerende talenten worden wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere evolutie.

 

"Er ligt een mooie weg voor ons open, 

de eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis"


Voor meer info zie >>  www.inspiradiance.nl


Locatie:             Villa Flora Hillegom | Hoofdstraat 55 |  2181 EB Hillegom

Wanneer:          Op zondag 31 maart 2019

Tijd:                    14.00 uur – 17.00 uur

Bijdrage:            € 15 ,- graag contant voldoen bij binnenkomst

Aanmelden:  >> hier

Telefonisch:     0650 524 386 


    Nieuwsbrief Asmara Centrum

 

Beste mensen,

 

We hebben weer een tweetal zeer interessante evenementen op de agenda staan die we graag extra bij jullie onder de aandacht willen brengen.

 

In de eerste plaats het klankschalen concert met Louis van der Linden op woensdag 6 februari, en een workshop "Gezonde darmen een blije buik" met onze orthomoleculair voedingsdeskundige Juglen Zwaan op zondag 17 februari.

Hieronder meer.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Klankconcert met Louis van der Linden

 

Maak eens kennis met de sensatie van trillingen. Trillingen die komen van de grote Chinese gong, de Tibetaanse, de Nepalese en Kristallen klankschalen. Door de klankschalen met een klopper aan te slaan, ontstaan trillingen die zich voortzetten door de ruimte waar je je bevind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ontspant zowel lichaam als geest. Door de verschillende klanken ontstaan verschillende sensaties. De klank van een grote bronzen schaal is dieper dan die van een kleinere. Een kristallen schaal geeft weer een andere sensatie. De klank van de kristallen schaal is heel helder en verlichtend en geeft een diepe ontspanning. Die klanken en trillingen zorgen ervoor dat je denken een beetje word uitgeschakeld.

 

Door een klankconcert bij te wonen en de klanken en trillingen over en door je heen te laten gaan, resoneren zij heel diep in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat vooral de geest zich heel goed ontspant en gedachten tot rust komen. Je droomt weg op de heerlijke klanken van de Tibetaanse schalen.

 

Zie uitgebreide info hier

 

Locatie:        Asmara Centrum | Nassaupark 7 | 2161 KK Lisse (vrije parkeerruimte)

 

Wanneer:    Het klankconcert is op woensdag 6 februari 2019.

 

Tijd:              19.30 uur – 21.00 uur (inloop v.a. 19.00 uur)

 

Bijdrage       € 20,- te voldoen bij binnenkomst (incl. thee en koffie)   

 

Aanmelden: via deze link of telefonisch:  0650 524 386

 

 

 

workshop "Gezonde darmen een blije buik" met Juglen Zwaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze darmwand bepaalt welke stoffen het lichaam binnen mogen komen en welke er buiten moeten blijven. Het is bijzonder knap hoe ons lichaam dit onderscheid normaal gesproken kan maken. Echter, steeds vaker raakt het milieu in de darmen verstoord en verloopt dit proces niet meer zoals het zou moeten. Meer dan de helft van Nederland ervaart regelmatig darmklachten. Eén van de oorzaken is ons westerse voedingspatroon, dat niet meer aansluit bij wat onze voorouders altijd hebben gegeten. Op school wordt ons niet onderwezen welke voeding gezond maakt, integendeel: op vele scholen zijn snoepautomaten te vinden. Dit kan anders…Als je wil weten welke voeding onze darmen weer gezond kan maken dan is deze eendaagse workshop iets voor jou! Je leert tot in detail hoe ons spijsverteringsstelsel werkt en wat er mis kan gaan. Ook leer je meer bij over de wereld van micro-organismen en fermentatie. Daarnaast besteden we aandacht aan welke leefstijlgewoontes bijdragen tot het herstel van de darmen, want voeding alleen is niet genoeg. Desalniettemin zal het grootste gedeelte van de dag gaan over helende voeding voor onze darmen. Er zal in het bijzonder aandacht zijn voor de rol van ontstekingen bij darmklachten.Je gaat naar huis met praktische handvatten om je voedingspatroon en leefstijl aan te passen, zodat de kleine beestjes in je buik weer blij worden. Want als zij blij zijn, word jij dat ook! Er zal voldoende gelegenheid worden geboden om jouw (persoonlijke) vragen te stellen. Wees welkom op deze interessante dag over Gezonde Darmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juglen is spreker en schrijver over voeding en hij combineert moderne wetenschap met  eeuwen oude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

 

Meer informatie over deze spreker: » ahealthylife.nl

 

Locatie:      Villa Flora Hillegom | Hoofdstraat 55 | 2181 EB Hillegom

 

Wanneer:   Op zondag 17 febr. 2019

 

Tijd:             10.00 uur – 17.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)

 

Bijdrage:    € 79 ,- graag contant voldoen bij binnenkomst (inclusief *lunch, **koffie en thee)

 

Aanmelden:

http://asmaracentrum.com/aanmeldpagina.html

 

Telefonisch: 0650 524 386

 

 * De lunch bestaat uit soep, salade, en een drankje.

** Koffie en thee is kosteloos in de zaal aanwezig.

 

 
 
 
 

<< Terug naar            Evenementen