Martijn van Staveren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martijn van Staveren

 

Samenkomst / verdieping- en naspraak dag in Zwaanshoek (NH)

 

Deze lezing is inmiddels volgeboekt!

 

 

Graag organiseren we deze speciale dag, waarin we naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben doorgenomen (informatie) en beoefend tijdens deze dagen. De aankomende tijden zullen tijden zijn van herzieningen, we nemen waar dat er wereldwijd van alles aan het veranderen is op planeet Aarde en dat er nieuwe modellen nodig zijn in onze samenlevingen. Deze dag is ook toegankelijk voor mensen die de informatie op een andere wijze tot zich hebben genomen, bijvoorbeeld via Crowd Power uitzendingen of op andere wijze.

 

Deze dag gaan we samenvatten, naspraak houden en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt in het werken vanuit je eigen creatiekracht en waar loop je wellicht tegenaan? Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als Mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronen. 

 

Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Scheppings model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn, hoe wij dit kunnen ervaren. Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie als Schepperwezen, kun je loskomen van het oude paradigma. Centraal staat dat de Mens haar eigen vermogen gaat beseffen, om meer geluk, vreugde en innerlijke vrijheid te ervaren. We onderzoeken thema's, waarbij we door de barrières heen gaan welke we veelvuldig vanuit spiritualiteit en new age hebben geleerd. Het is nu de tijd om vrij te komen van het oude paradigma . Terugkeren in je eigen bewustzijn, vanuit je eigen kracht en autoriteit in het NU zijn. Ook kritische vragen zijn zeer welkom. Kortom; een dag voor inspiratie!

 

Gedrag, handelen en overtuigingen in het gevoelsbewustzijn nemen we deze dag mee tijdens de besprekingen.

Wil jij hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via de onderstaande link bij aanmelden.

 

Agenda:

 

Datum: dinsdag 23 januari 2018 Asmara Centrum is de initiatiefneemster.

Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)

Parkeren: kan tegenover het gebouw aan de andere kant van de weg. (plattegrond)

Vergoeding: De bijdrage voor deze dag is € 49,- (incl. koffie en thee)

Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30

 

Aanmelden: : Deze lezing is inmiddels volgeboekt!

 

Omdat deze naspraakdag een samenwerking is met Martijn van Staveren en Asmara Centrum als initiatiefneemster, kunnen boekingen uitsluitend via bovenstaande link worden gedaan!

Martijn van Staveren