Juglen Zwaan

 

Juglen Zwaan

 

 

 

 

 

 

Eet Jezelf Gezond

Nu er zoveel mis is met onze voeding, denk aan bestrijdingsmiddelen en de zeer sterke bewerking van onze voedingsmiddelen, is het meer dan ooit van belang om te weten wat je nu beter wel en zeker niet moet consumeren.

Het is belangrijk dat we kennis nemen van hetgeen we met gezonde voeding en met ons voedingspatroon echt kunnen bereiken.

Iemand die er echt alles over kan vertellen is orthomoleculair therapeut Juglen Zwaan die binnenkort bij Asmara Centrum weer een pakkende lezing komt verzorgen met als thema "Eet Jezelf Gezond".

 

De heilzame aspecten van voeding

Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt. In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod.

Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt

ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Tijdens deze lezing 'Eet je gezond' kom je het allemaal te weten.

Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren!

 

Tevens zal hij ingaan op zijn nieuw uitgebrachte boek De Voedingswijzer wat feitelijk een vervolg is van zijn eerder verschenen boek, De Supplementenwijzer. 

Omdat het boek eigenlijk Deel 2 is van De Supplementenwijzer, maar dan met volwaardige, onbewerkte voeding, heeft hij besloten het boek De Voedingswijzer te noemen!

Wat begon als een idee om de heilzame aspecten van groenten en fruit in kaart te brengen, groeide uit tot een boek waarin

de invloed van vrijwel alle voedingsmiddelen op onze gezondheid uitgebreid wordt besproken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voedingswijzer

Juglen Zwaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

 

 

"Opnieuw zal Juglen Zwaan in Asmara Centrum

een zeer informatieve lezing geven over gezonde voeding!"

 

Lezing "Eet Jezelf Gezond"

 

Locatie: Qoffee & More Kanaalstraat 68, 2161 JN Lisse

 

Wanneer: woensdag 10 januari 2018

 

Tijd: 20.00 uur - 22.30 uur

Kosten: €15,- te voldoen aan de zaal

 

Aanmelden niet meer mogelijk

 

Telefonisch: 0650 524 386

 

 

 

Eten doen we allemaal dagelijks. Maar wat stoppen we nu precies in onze mond? Wat zit erin? Wat doet het met onze gezondheid? Dit gebonden, full colour boek van 480 pagina's geeft daar op een begrijpelijke manier antwoord op. Honderden voedingsmiddelen komen uitgebreid aan bod. Uniek is ook de zelfhulpwijzer, waarbij eenvoudig is op te zoeken welke voedingsmiddelen positief kunnen inwerken op bepaalde klachten. Het is een zeer complete gids, waarbij gebruik gemaakt is van de huidige wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid. Nog niet eerder is er zo'n compleet naslagwerk verschenen waarin vrijwel alle onbewerkte voedingsmiddelen uit de supermarkt zo uitgebreid besproken zijn. Aan bod komen onder meer groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliën, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer. Dit boek geeft je alle gereedschappen om je gezondheid op een natuurlijke manier in eigen hand te nemen.

Dit boek geeft inzicht in: de heilzame werking van vrijwel alle onbewerkte voedingsmiddelen die in de supermarkt te vinden zijn; de wetenschappelijke kennis over de werking van voeding op onze gezondheid; welke voeding je voor welke klachten kunt inzetten;

de voedingsmiddelen met de meeste specifieke vitamines en mineralen; welke nutriënten er in natuurlijke voedingsmiddelen aanwezig zijn; hoe je voeding kunt inzetten om je gezondheid te verbeteren.

 

Over de auteur Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid.