Janet Ossebaard

 

 

....onze levens zitten niet vol problemen, maar zitten vol mogelijkheden om te leren en te groeien...

Janet

Ossebaard

 

 

 

 

 

 

 

V

V

ASMARA

CENTRUM

Hartgedragen I Verbindend I Zingevend I Informatief

Janet Ossebaard

Lezing UFO-Disclosure Zie belangrijke mededeling onderaan deze pagina !

 

In deze presentatie geeft Janet de allerlaatste update over de stand van zaken rondom de UFO-Disclosure (openheid van zaken) in relatie tot de graancirkels.

Aan de hand van spectaculaire beelden (foto's en video's) geeft ze antwoord op onder meer de volgende vragen: Wat is er voor nieuws over ontdekkingen op de Maan, op Mars en op andere planeten? Wat zeggen de klokkenluiders binnen NASA? Hoe ver is men binnen de Secret Space Program? Wat wordt er verborgen op de Zuidpool? Is het waar dat er verschillende buitenaardse rassen rondlopen op Aarde? Een opzienbarende en spannende presentatie over het best bewaarde geheim van de laatste decennia.

ufo

 

 

 

Lezing Het Einde van de Cabal

Zie belangrijke mededeling onderaan deze pagina !

Kom voor een onvergetelijke ervaring naar de allernieuwste presentatie van Janet Ossebaard.

Na 25 jaar graancirkelonderzoek ontdekte zij de parallel tussen de graancirkels en het Q en Q-anon fenomeen. Door zich hierin te verdiepen kwam zij van de ene na de andere schokkende ontdekking over de wereld waarin we leven en waar een zeer rijke en machtige 1% (ook wel de Cabal / Illuminati genoemd) de mens al millennia lang gevangen houdt. Op zich niets nieuws, zou je zeggen.

Maar Janet heeft een zeer helder overzicht gemaakt van de Grote Leugen, de verbindingslijnen die lopen tussen politiek, kerk, miljarden-concerns, de koningshuizen en de mens. Hoe komt het dat er momenteel een volksopstand over de hele wereld raast? Een spectaculaire revolutie vanuit 'het volk' (en waarover je niets hoort in het reguliere nieuws)? Hoe kan het dat het volk plotseling wakker aan het worden is en door de illusie heen prikt? Wat heeft dit tot gevolg voor de machtsstructuren zoals we die kennen? Wat hebben de Graancirkels te maken met Q, de Q-Anons en de val van de Cabal? Wat vertelt dit ons over onze toekomst? Wat kunnen we hieruit destilleren voor 2019? Hoe kunnen we ons voorbereiden op de enorme veranderingen die eraan komen?

 

Een intense en spannende (en zeer goed met feiten onderbouwde) presentatie die je hele wereldbeeld zal doen trillen op zijn grondvesten. Maar ook een presentatie waar je met bruikbare handvatten mee naar huis gaat, en met gefundeerde hoop voor een geweldige toekomst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve mensen,

 

In goed overleg met Janet hebben we het volgende besloten.

De lezingen die gepland staan op zondag 27 januari 2019 en zondag 10 maart 2019 worden verschoven naar een later tijdstip.

De reden is dat Janet in het buitenland vertoeft en bezig is met veel nieuwe info te verzamelen.

In mei van dit jaar is er in Amerika een groot symposium over UFO-Disclosure waar vele sprekers aanwezig zullen zijn. Janet is een van de vele sprekers.

Hieruit komt wellicht weer veel nieuwe en belangrijke info beschikbaar.

 

We houden jullie van de ontwikkelingen op de hoogte.

 

Info: http://asmaracentrum.com/

 

Telefonisch: 0650 524 386

<< terug naar Events