Henk Fransen

 

Henk Fransen

 

 

 

 

 

 

 

Lezing Zelfgenezing met gedachtekracht!

 

door

 

Henk Fransen

 

(arts gespecialiseerd in kanker)

 

ZO 15 april 2018 | 13.30-16.30 uur | Hillegom

 

'Zelfgenezing is het vrij maken van je volledige potentieel’,

waardoor je beter in staat bent:

je lichaam te genezen,

je persoonlijke relaties te helen,

je werksituatie en je financiële positie te verbeteren

en je gelukkig te voelen.

 

 

 

 

 

 

 

Mensen die onder hypnose de suggestie krijgen dat een stuk metaal heet is, blijken in een fractie van een seconde een brandblaar te ontwikkelen wanneer ze dit metaal aanraken – terwijl het in werkelijkheid niet heet maar koud is! Dit voorbeeld licht maar weer eens toe hoe enorm de potentie van onze mind is.

Zogenaamde spontane genezingen, van kanker of van een andere ernstige ziekte, weerspiegelen diezelfde potentie. Wetenschappers beweren niet voor niets dat wij maar 2% van ons brein gebruiken; dat is voornamelijk ons bewuste brein.

Hoe kunnen we nu zelfstandig en als wíj dat kiezen, toegang krijgen tot de overige 98%? Tot dat deel van ons brein dat voornamelijk onbewust is, maar dus wel een enorme zelfgenezende kracht vertegenwoordigt? Daarover gaat de nieuwste lezing en bijbehorende workshop van Henk Fransen.

Henk Fransen is complementair werkend arts, gespecialiseerd in kanker. Het thema van zijn nieuwe lezing en workshop luidt: Zelfgenezing met behulp van je mind. En daarbij wordt met ‘genezing’ bedoeld: heling van je lichaam, maar ook heling op de andere niveaus van je bestaan: je gedachten, je emoties, je relaties en zelfs je ziel. Met andere woorden: het gaat om genezing van je totale wezen; om verbetering van al je leefomstandigheden. De lezing is dus waardevol voor iedereen!

Henk Fransen is afgestudeerd als arts en deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij schreef de boeken: ‘Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel’, ‘Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus’, ‘Handboek kanker’ en ‘De betekenis van kanker’. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op youtube meer dan 180.000 keer bekeken. In 2016 viel hij de markt op door zijn visie het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland te creëren. Meer info op www.henkfransen.nl

 

 

 

 

 

Deze lezing is georganiseerd door Asmara Centrum in samenwerking met Angela Roelen van Bewust Bollenstreek.

Samen brengen we inspirerende sprekers naar de Bollenstreek! Hou onze agenda in de gaten.

 

 

Locatie: Villa Flora Hillegom | Floraplein 35 | 2181 RV Hillegom

 

 

 

 

Wanneer: Zondag 15 april 2018

Tijd: 13.30 uur – 16.30 uur

 

Kosten: € 15,-

 

Aanmelden voor deze lezing uitsluitend via:

 

https://www.bewustbollenstreek.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/247/zelfgenezing-met-gedachtekracht-lezing-door-henk-fransen-arts-gespecialiseerd-in-kanker

 

Meer info?

 

Bel Angela Roelen 06-22329846 info@bewustbollenstreek.nl of info@asmaracentrum.com

 

Bekijk Facebook event

Locatie Villa Flora Hillegom en parkeren zie hier >