Henk Fransen

Henk Fransen

ASMARA

                                          

CENTRUM

Hartgedragen I Verbindend I Zingevend  I Informatief

Henk Fransen

 

  

De Geneeskunde van de toekomst

(De meest vergeten factor in de geneeskunde)

door

Henk Fransen

 

 

 'Het is mijn missie om verborgen kennis over gezondheid uit oude culturen en

tradities openbaar te maken en praktisch te vertalen naar het nu,

 zodat alle luisteraars er hun voordeel mee kunnen doen.’

- Henk Fransen -

 

Deze lezing heeft reeds plaatsgevonden.

Info over nieuwe lezing volgt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mens is meer dan een lichaam

 

Honderden jaren geleden werd er in het westen een splitsing gemaakt tussen lichaam en geest. De mens werd hierdoor gereduceerd tot een lichaam, een soort machine bijna, die stuk kan gaan en die je vervolgens van buitenaf kunt repareren. Deze opvatting kent zijn beperkingen, waar we in de gezondheidszorg nu vol tegen aanlopen.

 

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft al uitvoerig aangetoond dat de mens meer is dan alleen maar een lichaam en dat welvaartsziekten, zelfs kanker, voor een belangrijk deel mede veroorzaakt worden door leefstijl. Toepassing van de uitkomsten van dit onderzoek kan al veel goeds brengen, maar er is nog veel meer mogelijk. Áls ook de meest vergeten factor in de geneeskunde weer ‘aan het licht mag komen’!

 

 

Ieder mens is een lichtwezen

 

Vrijwel alle oude culturen en tradities wisten al dat de mens primair een lichtwezen is. Dat lijkt op het eerste gezicht misschien een erg spirituele uitspraak, maar het wordt heden ten dage door de wetenschap bevestigd: het lichtveld van ieder mens blijkt zichtbaar gemaakt te kunnen worden met Kirlian-fotografie en onze lichtuitstraling blijkt gemeten te kunnen worden met biofotonentesten.

Wanneer iemand sterft en zijn geest het lichaam verlaat, blijkt tegelijkertijd zijn lichtveld uit te doven. Er is dus een rechtstreeks verband tussen geest en licht. Een gezonde cel zit boordevol licht, een zieke cel ‘lekt’ licht en een kankercel is bijna donker.

 

 

Laat je licht nú al schijnen

 

De geneeskunde van de toekomst zal de mens niet langer puur fysiek benaderen, maar veeleer als een lichtwezen. Diagnoses bij ziekte zullen gepaard gaan met metingen van de verschillende lichtfrequenties waaruit het menselijk auraveld bestaat en behandelingen zullen mede bestaan in het toevoegen van de lichtfrequenties die ontbreken.

Maar waarom wachten op de geneeskunde van de toekomst? Waarom niet het heft in eigen handen nemen en leren hoe je nú al je eigen lichtveld kunt beschermen en belangrijker nog: versterken? Niet alleen om ziekten te voorkomen of herstel te bevorderen, maar bovenal om je licht te laten schijnen in deze wereld.

 

Spreekt dat je aan? Wil jij je eigen licht versterken op elk niveau van je wezen? Kom dan naar deze lezing en word niet alleen geïnspireerd, maar ontvang ook tal van praktische tips!

 

Henk Fransen is afgestudeerd als arts en deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij schreef de boeken ‘Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel’, ‘Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus’, ‘Handboek kanker’ en ‘De betekenis van kanker’. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op Youtube al meer dan een kwart miljoen keer bekeken. In 2016 viel hij op door zijn visie het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland te creëren – dit is een ongoing project. Meer info op: www.henkfransen.nl.

 

 

 

Locatie:         Villa Flora Hillegom

 

Wanneer:       Meer info volgt z.s.m. of in de loop van 2019

  

Tijd:               

 

Kosten:         

 

Meer info?

 

info@asmaracentrum.com                                                             

                                    

 

                                                                  

                

 

 

 

 

 

 

 

<< Terug naar            Evenementen